ОБЩИНСКИ МЛАДЕЖКИ ДОМ - МОНТАНА

  [BG]   EN  
ОБЩИНСКИ МЛАДЕЖКИ ДОМ - МОНТАНА

Дейности
Новини
Екип
НАЦИОНАЛЕН ФОЛКЛОРЕН КОНКУРС "Напеви от Северозапада"
Календар
Лични файлове
Фото Галерия
Публикации
Обществени поръчки
Образци за обществени поръчки
Форум
За контакти
Връзки



Новини / Актуални новини

Вземи в gLOG
05 Юни 12, 13:05
ДЕМОНСТРАЦИЯ НА ВИНГ ТЧУН ПО ПОВОД СВЕТИ ДУХ – ПРАЗНИКА НА МОНТАНА

Демонстрация по Винг Тчун бе включена в програма по повод  Празника на Монтана – Свети Дух.  Демонстрацията се състоя в близост до централния площад – в началото на парк „Монтанензиум” зад паметника на Йордан Радичков. На фона на саунд трака от филмите „Карибски пирати” и „Мисията невъзможна” инструкторите Асен Асенов и Тодор Луканов, заедно с момчетата от демонстрационния екип показаха формите Сю ним тао и Чам кю, няколко упражнения от лат сао програмите, както и примерни улични ситуации. Демонстрирани бяха и техники с Ескрима. Накрая бяха показани серия верижни юмручни удари, комбинирани с ритници.
Демонстрацията бе обект на интерес от страна на местните медии. Репортери от общинско радио „Канал М” и телевизия „Монт 7” проследиха демонстрацията и след нейното приключване взеха интервю от Асен Асенов.
Проявата на местния клуб по Винг Тчун бе включена в официалната програма за празника, която общината бе разпространила чрез рекламния вестник на магазин Кауфланд до всичките 15 000 домакинства в града. По традиция на този ден община Монтана организира международен фолклорен фестивал, както и множество културни и спортни прояви за жителите и гостите на града.


3.4361