ОБЩИНСКИ МЛАДЕЖКИ ДОМ - МОНТАНА

  [BG]   EN  
ОБЩИНСКИ МЛАДЕЖКИ ДОМ - МОНТАНА

Дейности
Новини
Екип
НАЦИОНАЛЕН ФОЛКЛОРЕН КОНКУРС "Напеви от Северозапада"
Календар
Лични файлове
Фото Галерия
Публикации
Обществени поръчки
Образци за обществени поръчки
Форум
За контакти
Връзки



Новини / Актуални новини

Вземи в gLOG
27 Ноември 13, 10:16
„Луда Мода” с Шкумбата
Комикът, пред който и най–сериозния човек не би могъл да задържи смеха си!
Именно това ви очаква на 3 Декември /вторник/ от 18.30 ч. в голямата зала на младежкия дом, когато Шкумбата ще ви запознае с „Луда Мода”. Спектакъл, който комично отразява някои тенденции в нашето постмодерно общество, в което Лудото е Модно. Ето защо и „Лудостта не е болест, а начин на живот!”. Основна идея на комедийното шоу са злободневните теми - чрез хумора да покажат как не трябва да се държи човек в семейството си, как комуникира в ежедневието си, как не бива да се отнасяме към другите в обществото, как модата трябва да е в услуга на хората, а с не по-малко хумор са разгледани и диалектите в България.
Политик влиза в заведение и сервитьорът го пита: ”Маса за вас, господине?” – ”Благодаря, ние си носим”, казва политикът. Този, както и още от най-новите политически вицове ще чуете в спектакъла ”Луда мода” на Шкумбата, който играе като за последно и за последно.
Желаещите да гледат спектакъла могат да закупят билети от портала на Младежкия дом всеки работен ден след 11 часа. Цена на билета е 10 лева. Залата ще бъде добре отоплена, обещават домакините.

5.7668